Cursus in Adobe Premiere Pro

Wordt een expert in editen! Of je nu een totale beginner bent of juist al veel afweet van monteren, bij Competence Factory brengt de oprichter van Colours Media jou de fijne kneepjes van het vak bij. Met de basistraining editing of training voor gevorderden heeft Competence Factory de cursus die aansluit bij jouw leerdoelen.

Is een training editen wat voor mij?

Of je nu vlogs wilt maken, een merkvideo of zelfs een documentaire: je maakt of breekt je productie met de montage. Adobe Premiere Pro is en van de meest complete editing-programma’s op de markt. Bovendien werkt Premiere Pro moeiteloos samen met andere software uit de Adobe Creative Cloud, zoals Photoshop, After Effects en Audition.

Kortingscode

Exclusief voor jou is er een korting! Maak gebruik van de code “TrainingBijRiaz” om 20% korting te krijgen bij trainingen van Competence Factory. Bekijk hier welke van de skills jij beter wilt beheersen.

Bonustip: volg de opleiding Video director & editor om een pro te worden in het hele filmproductieproces én gebruik te maken van nog meer kortingsvoordeel. Een eenmalige investering waar je jaren lang profijt van hebt.